Θέλετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα που θα αποτελέσει την προβολή της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο; Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας με τη χρήση του δημοφιλούς CMS Joomla;
Τότε η Joomla Web Hosting είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Στην Joomla Web Hosting, εξειδικευόμαστε στη δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων με τη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Joomla CMS. Με μια ομάδα ειδικών στον τομέα, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες και παράλληλα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google ⃰ . Έτσι, η ιστοσελίδα σας θα είναι ελκυστική και ευχάριστη για τους επισκέπτες, ενώ ταυτόχρονα θα είναι κατανοητή και ευανάγνωστη από τις μηχανές αναζήτησης.

Με την Joomla, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που συνδυάζει την αισθητική με την λειτουργικότητα, παρέχοντας ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης. Επιπλέον, η ευελιξία της πλατφόρμας μας επιτρέπει να προσθέσουμε πρόσθετες λειτουργίες και να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο στις ακριβείς ανάγκες σας.

Επιλέγοντας εμάς για την επαγγελματική κατασκευή της ιστοσελίδας σας, θα αποκτήσετε ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης της επιχείρησής σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη και συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου.

Βασικά Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες Δυναμικής Ιστοσελίδας:Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας

✔Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με Joomla 4.0 σε δύο γλώσσες (Ελληνικά - Αγγλικά).
✔Προσαρμογή του σχεδίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
✔Δημιουργία περιεχομένου, κατηγοριών, μενού και υποσελίδων.

Προβολή Φωτογραφιών

✔Δυνατότητα προβολής φωτογραφιών σε slider ή σαν γκαλερί.
✔Ενσωμάτωση κειμένου στις φωτογραφίες.

Εφαρμογή Διαχείρισης Newsletter

✔Προσθήκη εφαρμογής διαχείρισης newsletter για συλλογή email πελατών και αποστολή ενημερωτικών newsletters από την ίδια την ιστοσελίδα.

Φόρμα Επικοινωνίας

✔Δημιουργία προσαρμοσμένης φόρμας επικοινωνίας με προστασία από ρομπότ.
✔Ενσωμάτωση χάρτη τοποθεσίας Google Maps.

Σύνδεση με Κοινωνικά Δίκτυα & Blog

✔Σύνδεση της ιστοσελίδας με τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) όπως Facebook, Twitter, Instagram, προκειμένου να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας και να διευκολύνετε την κοινοποίηση.
✔Δημιουργία ενότητας Blog για δημοσίευση άρθρων και ανανεώσεων.

Αγορά και Παραμετροποίηση Template

✔Αγορά και παραμετροποίηση προσαρμοσμένου template (HTML | CSS | JS | PHP) σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Προώθηση - Ασφάλεια - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

✔Αγορά plugin SEO και Optimize για βελτιστοποίηση του site και αύξηση της ορατότητάς του στις μηχανές αναζήτησης.
✔Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Joomla, plugin και module.
✔Ειδική παραμετροποίηση Joomla cache LiteSpeed για μεγαλύτερες ταχύτητες.
✔Καταχώρηση του site και του sitemap.xml στο webmaster της Google.
✔Δημιουργία Google Analytics για παρακολούθηση του site."

➤Για να προχωρήσουμε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, χρειαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες:

1.Όνομα της σελίδας (domain name): Πρόκειται για το μοναδικό όνομα που θα έχει η ιστοσελίδα σας στον διαδικτυακό χώρο (π.χ., joomlawebhosting.gr). Στην Joomla Web Hosting μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα κατάλληλο όνομα για την ιστοσελίδα σας. Αν έχετε ήδη κάποιες ιδέες για το όνομα της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να μας τις μεταφέρετε και θα ελέγξουμε τη διαθεσιμότητά τους. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή ονόματος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

2.Κατηγοριοποίηση της σελίδας: Παρακαλούμε να μας περιγράψετε τις κατηγορίες περιεχομένου ή τα μενού που θα περιλαμβάνει η ιστοσελίδα σας. Αναφέρετε τις κύριες ενότητες που θα έχει ο ιστότοπός σας, όπως "Αρχική σελίδα", "Υπηρεσίες", "Προϊόντα", "Επικοινωνία" κ.λπ.

3. Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες προδιαγραφές, προτιμήσεις ή ειδικές απαιτήσεις για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, παρακαλώ αναφέρετέ τες επίσης.
Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν σχεδιασμό και να προχωρήσουμε στην κατασκευή του ιστοτόπου σας.
.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι για την δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας που θα σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

⃰ Δείτε την απόδοση της σελίδας που διαβάζετε όπως την μετράει το robot της Google για mobile και για desktop.